Advertisement

Anda Adam Si Sotul - Adevărul Despre DivorÈ›ul Dintre Anda Adam È™i È™otul Ei Detalii Halucinante Youtube : Anda adam și sorin nicolescu au format un cuplu timp de 6 ani.

Anda Adam Si Sotul - Adevărul Despre DivorÈ›ul Dintre Anda Adam È™i È™otul Ei Detalii Halucinante Youtube : Anda adam și sorin nicolescu au format un cuplu timp de 6 ani.. Artista a declarat că locuiește în continuare cu bărbatul ei. Anda adam și sorin niculescu au ceva probleme în căsnicie. Anda adam, atac dur la adresa amantei. Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … Se pare că acum ies la iveală detalii neștiute de public legate de soțul frumoasei cântărețe anda adam.

Contactată telefonic, anda adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Anda adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. Anda adam și sorin niculescu au ceva probleme în căsnicie. Lili sandu și silviu țolu, adevărul despre relația lor: Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării.

Sotul Andei Adam Audiat La Diicot Pentru Presupuse Fraude Cu Carduri Falsificate Perchezitii La Cei Doi Acasa Stirileprotv Ro
Sotul Andei Adam Audiat La Diicot Pentru Presupuse Fraude Cu Carduri Falsificate Perchezitii La Cei Doi Acasa Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Anda adam este împreună cu soțul ei din 2015 și abia acum au dat semne că ar divorța. „eu unul nu o să îmi spăl rufele în public stiri mondene 18:00, iun 30, 2021 andreea burghelea după un an întreg timp în care au tot circulat zvonuri despre. Prieteni și mulți colegi de breaslă ai andei adam. Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. De curând, artista ar fi descoperit niște conversații între tatăl copilului ei și o altă femeie. Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus! Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese.

Anda adam și sorin nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț.

Rivala andei adam, răspuns dur pentru artistă. Anda adam nu are linişte! Anda adam și sorin niculescu au ceva probleme în căsnicie. Anda adam, declarații despre divorț. Sorin a spus că fosta lui parteneră va rămâne un om deosebit. Anda adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis pe malul lacului snagov, în prezența a peste 300 de invitați. Anda adam se pare că este din nou în pragul unui posibil divorț. Acesta a conformat depărțirea de solistă punctând că aceasta „este liberă să facă orice. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal. Relația de iubire dintre cei doi. „nu mai suntem noi de când am devenit părinți!. Artista a declarat că locuiește în continuare cu bărbatul ei.

Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese. A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie. „are tot dreptul și merită orice își dorește. Anda adam, declarații despre divorț. Anda adam și sorin nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț.

Cine Este Sotul Andei Adam Sorin Andrei Nicolescu S A Casatorit Cu Cantareata Acum Trei Ani Dupa Mai Putin De Un An De Relatie Wowbiz
Cine Este Sotul Andei Adam Sorin Andrei Nicolescu S A Casatorit Cu Cantareata Acum Trei Ani Dupa Mai Putin De Un An De Relatie Wowbiz from cdn.knd.ro
Anda adam și sorin niculescu au ceva probleme în căsnicie. Anda adam și sorin nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț. Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie. „are tot dreptul și merită orice își dorește. Anda adam, apariție provocatoare în noua sa piesă!

Anda adam, atac dur la adresa amantei.

Prieteni și mulți colegi de breaslă ai andei adam. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis pe malul lacului snagov, în prezența a peste 300 de invitați. „eu unul nu o să îmi spăl rufele în public stiri mondene 18:00, iun 30, 2021 andreea burghelea după un an întreg timp în care au tot circulat zvonuri despre. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. Au stabilit deja detalii despre pensia alimentara un nou divort printre mamicile celebre din showbiz! Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. Divorțul dintre anda adam și soțul ei, sorin, a fost adus în discuție din momentul în care între aceștia au apărut certuri și neînțelegeri din ce în ce mai dese. Anda adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. Anda adam este căsătorită cu sorin andrei nicolescu încă din 2015. „are tot dreptul și merită orice își dorește. Ea a negat însă aceste zvonuri și a zis că nu este datoare să dea explicații despre viața ei privată. De curând, artista ar fi descoperit niște conversații între tatăl copilului ei și o altă femeie. Anda adam, declarații despre divorț.

Sorin, soțul în acte al andei adam, nu a mai rezistat și a rupt tăcerea! Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării. Anda adam și soțul ei, sorin nicolescu au ajuns la finalul căsniciei. Deși artista a negat divorțul de mai multe ori și a explicat că nu au probleme, decât mici neînțelegeri ca orice alt cuplu, se pare că nimic nu este roz între cei doi. Anda adam, apariție provocatoare în noua sa piesă!

Anda Adam Sotul Sau Sorin Andrei Nicolescu Si Fetita Evelin Unica Ro
Anda Adam Sotul Sau Sorin Andrei Nicolescu Si Fetita Evelin Unica Ro from thumbor.unica.ro
Au stabilit deja detalii despre pensia alimentara un nou divort printre mamicile celebre din showbiz! Divorțul bate la ușă după ce blonda a postat pe contul de socializare o poză cu ea în brațele altui bărbat. După șase ani în care au petrecut clipe frumoase împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anda adam, apariție provocatoare în noua sa piesă! Anda adam nu are linişte! Anda adam și soțul său sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie.

De curând, artista ar fi descoperit niște conversații între tatăl copilului ei și o altă femeie.

Anda adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp, iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal. Ei au și o fetiță pe nume evelin. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste viva!, in care a vorbit despre casnicia ei. Ea a negat însă aceste zvonuri și a zis că nu este datoare să dea explicații despre viața ei privată. Mariajul dintre anda adam (41 de ani) și sorin andrei niculescu e pe butuci! Cei doi au avut parte de o nuntă de vis pe malul lacului snagov, în prezența a peste 300 de invitați. Anda adam se pare că este din nou în pragul unui posibil divorț. Anda adam anda adam si sotul carmen harra despre relatii cleopatra stratan cupluri celebre cupluri showbiz edward sanda relatii. Sorin niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care anda adam le va lua în … Relația de iubire dintre cei doi. Anda adam ar urma să divorțeze sorin nicolescu, cu care are şi o fetiţă.

Anda adam a renunțat în ultimul timp să mai posteze atât de multe imagini cu ea și soțul ei anda adam. Anda adam ar urma să divorțeze sorin nicolescu, cu care are şi o fetiţă.

Post a Comment

0 Comments